affaldskonsulent-til-affaldsafdelingen

AFFALDSKONSULENT TIL AFFALDSAFDELINGEN

Hos Torben Clausen A/S er vi eksperter i at håndtere affald. Med et mindset ”intet går til spilde, alt kan bruges” og “der er penge i skidtet” – søger vi en serviceminded affaldskonsulent til at varetage vores affaldsløsninger.

OM STILLINGEN
Som affaldskonsulent ved Torben Clausen A/S, vil din kerneopgave være at servicere og udvide vores kundeportefølje, af små og mellemstore virksomheder i Sydjylland. Vores kunder vælger os som leverandør til deres affaldsløsninger, da de ønsker en bæredygtig og fleksibel løsning med et serviceniveau der er helt i top. Det vil være din opgave at sikre, at vi løfter denne opgave.

Stillingen kræver en nysgerrig og opsøgende tilgang til vores kunder – nye såvel som eksisterende, så vi sikrer os at vores kunder opnår den mest optimale løsning til netop deres behov.

Du vil i samarbejde med afdelingslederen opbygge et kendskab til vores produkter og affaldsløsninger, og på den måde blive klædt på til at vejlede kunderne på bedste vis. For os er det ikke din baggrund der er afgørende. Vi lægger i højere grad vægt på en positiv udstråling og en engageret tilgang til opgaverne. Vi tror på at det er viljen der driver værket, derfor kommer du langt med en positiv indstilling og en lyst til at lære.

VORES FORVENTNINGER TIL DIG
Vi søger en medarbejder der trives i en selvstændig stilling, hvor du i forvejen har sans for at planlægge og strukturere egen hverdag. Du har erfaring med kundekontakt og er tillidsvækkende i din tilgang til kunderne. Dertil skal du have sans for godt købmandskab og skal gerne kunne tænke ”ud af boksen”, når mere komplekse udfordringer skal løses.

Vi forventer, at du trives i en hverdag med skiftende arbejdsopgaver. Samtidig forventer vi også, at du er løsningsorienteret og ikke er bange for at smøge ærmerne op og få snavs på hænderne.

DIN PROFIL

  • Du bidrager til et godt arbejdsmiljø, og formår at spille dine kollegaer gode.
  • Du har selvdisciplin, og kan strukturere og planlægge din egen hverdag
  • Du sætter stolthed i dit arbejde.
  • Du er proaktiv og drives af at være en del af en afdeling i udvikling.
  • Du er nysgerrig og opsøgende i din tilgang til opgaverne.
  • Du har gode kommunikationsevner og forstår at tale med alle slags mennesker.
  • Erfaring fra affaldsbranchen er en fordel – men du kan også komme fra en håndværksmæssig eller anden baggrund.
  • Du skal have almindeligt kørekort.

VI TILBYDER
Du får lønpakke efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og andre relevante personalegoder. Frihed til at planlægge din hverdag og prioritere dine opgaver følger også med.

ANSØGNING
Upload din ansøgning og dit CV via nedenstående link. Vi holder løbende samtaler og tager annoncen ned, når stillingen er besat.

Core Competence håndterer rekrutteringen, og har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte HR-partner Claus Sørensen på 40 217 733.

Om Torben Clausen A/S

Virksomheden Torben Clausen A/S ligger ved Haderslev og er stiftet 1952 af Peter Clausen. De første år hed specialerne kvashugning og træfældning, men i 1960’erne voksede maskinparken, og der kom mere fokus på entreprenøropgaverne.

I 1985 overtog Torben Clausen A/S virksomheden fra sin far. Maskingården blev til A/S, og nye specialer som containerservice og transport kom til. Siden udvidede man med både genbrugsplads, sorteringshal og jordhotel.

I 2008 tog man hul på det næste generations- og gearskifte. Virksomhedens nuværende leder, Helge Godtfeldt, satte sig i direktørstolen og blev kompagnon og medejer. I 2018 overtog han alle aktiviteter i Torben Clausen A/S. Dermed var generationsskiftet helt i mål.

Med Helge alene bag rattet accelererede virksomheden yderligere. Nye afdelinger kom til. Virksomheden blev opskaleret og gjort klar til større og mere komplekse opgaver. På få år vækstede man fra 27 ansatte til ca. 90 faste medarbejdere samt 25-30 indlejede fagfolk.

I dag er Torben Clausen A/S A/S en velkonsolideret virksomhed, der spiller en vigtig rolle i lokalområdet. Kernekompetencerne er nedbrydning, anlæg, affald, transport og jordhotel, og de er travlt beskæftiget med opgaver i hele landet.