esg-ansvarlig-arbejdsmiljoekoordinator-hos-nordic-maskin-rail

ESG-ANSVARLIG & ARBEJDSMILJØKOORDINATOR HOS NORDIC MASKIN & RAIL

Nordic Maskin & Rail, en førende leverandør af maskiner og service til jernbanebranchen, søger en engageret ESG-ansvarlig & arbejdsmiljøkoordinator til at styrke vores bæredygtighedsinitiativer og arbejdsmiljøstandarder. Nordic Maskin & Rail er en virksomhed, hvor kulturen er godt plantet i den jyske jernbane muld. Ambitionen er at inden 2030 vil Nordic Maskin & Rail være brancheledende inden for bæredygtigt byggeri. Hvordan vi kommer derhen, skal du være med til at bestemme.

OM STILLINGEN
Som ESG-ansvarlig & arbejdsmiljøkoordinator vil du være nøglespilleren i implementeringen af vores bæredygtighedsstrategier samt arbejdsmiljøpolitikker. Du vil arbejde tæt sammen med ledelsen og alle afdelinger for at sikre, at vores operationer er i overensstemmelse med aktuelle sikkerhedsbestemmelser og fremtidige ESG-krav. Stillingen er ny så du er med til at sætte rammerne og prioriteringerne.

PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER
Du bliver krumtappen i udvikling og implementering af bæredygtighedsstrategier baseret på ESG-principper. Dit udgangspunkt er det nybyggede domicil i Vamdrup, men der vil også være opgaver ud af huset. Det kunne være besøg af byggepladser eller møde med bygherrer. Du vil have “hands on” sikkerhed både internt og eksternt. Du får ansvaret for koordinering og rapportering af ESG-data, og forbedring af arbejdsmiljøet i overensstemmelse med lovgivningen og bedste praksis.

Samarbejde med ledelsen om dokumentation til tilbud og udbudsmateriale, samt tilsikre sammenhæng mellem forventninger og adfærd vil også være dine arbejdsopgaver.

Du vil gennemføre risikovurderinger og forebyggende tiltag. Din tilgang er at være opsøgende på viden i dit ansvarsområde, så du kan vejlede både ledelsen og medarbejdere i ESG-relaterede emner og arbejdsmiljøstandarder.

KVALIFIKATIONER

 • Relevant uddannelse inden for arbejdsmiljø, bæredygtighed, sikkerhed eller lignende.
 • Erfaring fra brancher, hvor de ikke er bange for at få skidt under neglene.
 • Kendskab til ESG-rapportering og bæredygtighedsinitiativer.
 • Kompetencer i projektstyring og tværfagligt samarbejde.

OM DIG

 • Er nysgerrig og ikke bange for at udfordre status quo.
 • Kommunikerer i et sprog, der er til at forstå.
 • God til at prioritere dine opgaver.
 • Du befinder dig lige så godt på byggepladsen som i mødelokalet.

VI TILBYDER

 • En spændende nøgleposition i en stærkt funderet virksomhed.
 • Konkurrencedygtig lønpakke og gode ansættelsesforhold.
 • Muligheder for faglig og personlig udvikling.
 • En stilling i en virksomhed, der har forstået, at ESG er fremtidens licens til at drive forretning.
 • Mulighed for at gøre en reel forskel for både sikkerhed og den grønne omstilling.

ANSØGNING
Er du interesseret i at få frihed og stort ansvar, arbejde på spændende projekter og få dygtige motiverede kollegaer, der arbejder som et godt sammentømret team, så er Nordic Maskin & Rail et sted for dig.

Rekrutteringen håndteres af Core Competence, og skulle du have spørgsmål til stillingen, så kontakt Frederik Agergaard på tlf 22 819 050 eller fa@corecompetence.dk.

Vi er klar til at byde velkommen til den rette kollega, men kvalitet tager tid – og den venter vi gerne på.