kontorchef-til-raadgivende-ingenioervirksomhed-i-vaekst

KONTORCHEF TIL RÅDGIVENDE INGENIØRVIRKSOMHED I VÆKST

Kan du engagere, udvikle og styrke vores største asset, nemlig vores medarbejdere, og ønsker du at være med til at præge udviklingen af en spændende vækstrejse, som en del af ledelsen?

OM OS
Vi hos A1 Consult er stolte af vores bidrag til fremtidens sikring af vores infrastruktur og klimasikring. Med vores dedikation til projekter inden for industrihavne, færgehavne, lystbådehavne, fundering, forsyning og klimaprojekter sætter vi vores aftryk, og vores ambition er at være med til at forme en verden, der tager ansvar for klimaet. Vi arbejder ud fra værdierne helhedstænkende, ansvarlige, værdiskabende og nærværende, og vores flade organisationsstruktur fremmer et samarbejde, hvor vi alle bidrager i fællesskab til succesen.

OM DIG
Som vores kommende kontorchef er du en erfaren leder med et stort drive og engagement i at sikre ledelse og fremdriften af projekterne i hverdagen. Du trives med at være en strategisk sparringspartner inden for fastholdelse og rekruttering af medarbejdere og brænder for at udvikle både virksomheden og dine medarbejdere. Din evne til at forstå og dele vores værdier samt opretholde en høj medarbejdertrivsel er afgørende for din succes i rollen.

VI TILBYDER
I rollen som kontorchef hos A1 Consult får du mulighed for at være en del af et dynamisk og kompetent team. Vi tilbyder et job med frihed under ansvar og en attraktiv lønpakke med bonus. Du vil indgå i en flad organisationsstruktur, hvor du har mulighed for at sætte dit præg på virksomhedens udvikling og på sigt indtræde som partner. Hos os får du også et stærkt og sammentømret hold, der ønsker at blive ledet af en oprigtig og engageret person som dig.

SOM KONTORCHEF I A1 CONSULT ER DU

  • Ansvarlig for den daglige fremdrift og bemanding af projekterne iht. vores kvalitetsstyringsværktøj ”Gate-modellen”.
  • Personaleansvarlig, herunder ansvarlig for 1:1 udviklingssamtaler, MUS samt lønsamtaler i tæt samarbejde med den øvrige ledelse.
  • Ansvarlig for strategisk salg samt pleje af kunderelationer og evt. markedsansvarlig afhængig af din profil.
  • Ansvarlig for rekruttering, on-boarding og medarbejderudvikling i tæt samarbejde med A1 Consults fagchef.
  • Ansvarlig for interne koordinerings- og planlægningsmøder samt koordinering af opgaver for jævn belastning på tværs af kontoret.
  • Ansvarlig for økonomiopfølgning på tværs af projekterne i tæt samarbejde med økonomichefen.
  • Evt. en del af en generel faglig sparring på projekterne inden for egen faglighed.

Hvis du er klar til at være en del af vores vækstrejse og bidrage til vores fortsatte succes, så tøv ikke med at kontakte partner René Kjærgaard Dyre fra Core Competence på tlf. 26 538 757 eller rd@corecompetence.dk

Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega.

Vi ser frem til at byde dig velkommen hos A1 Consult!