tekniker-til-verdens-mest-automatiserede-vaskeri

TEKNIKER TIL VERDENS MEST AUTOMATISEREDE VASKERI

Vil du være med til at sikre den stabile drift og minimere nedetiden på vejen mod at blive Danmarks bedste, grønneste og sundeste arbejdsplads, på vores felt?

OM OS
midtVask er verdens mest automatiserede vaskeri og samtidig et af Danmarks førende vaskerier. Vores hverdag er præget af vores høje humør og en flad organisationsstruktur. Vi er nærværende og helhedsorienterede; vi elsker det vi laver, og vi tror på, at det er nøglen til vores succes.

Vi løfter i flok, hjælper hinanden og nyder i høj grad at have frihed under ansvar. Vi er fagligt stærke og har fokus på at blive bedre i alle aspekter af vores dagligdag. Vi er konkurrencemindede, og vi vil være de bedste. Vi tør og tænker stort – men starter hurtigt med at prøve det af i mindre målestok.

Vi er lige flyttet ud i et stort og nybygget vaskeri, hvor der er den nyeste teknologi, robot, vision, AI, samtidig med, at der er masser af maskiner, bånd, conveyors, PLC styringer, pneumatik, hydraulik og andet udstyr, som du nok kender. Og du skal være med til at indkøre og optimere teknikken.

OM DIG
Vi forestiller os, at du er uddannet industrielektriker, automationstekniker eller lignende. Det vigtigste er, at du har solid erfaring med service og vedligehold af produktionsanlæg, og at du har lysten til at blive udfordret i en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens og standarden er udvikling.

Du trives i rollen som tekniker og elsker den afveksling det giver at indgå i det daglige vedligehold. Med dit store drive falder det dig naturligt at indgå i et dynamisk team, samtidig er det vigtigt, at du motiveres af både store og små problemstillinger, og at dit fokus altid er på at løse opgaven i høj kvalitet.

Du en positiv og anerkendende person der kan og vil være med til at skabe en god samarbejdskultur og nyder at arbejde i en virksomhed med stor mangfoldighed.

DINE ANSVARSOMRÅDER OG KOMPETENCER ER/VIL B.LA. VÆRE 

 • Er teknisk uddannet og har relevant erfaring med fejlretning af produktionsanlæg (maskinmester, elinstallatør, industrielektriker eller automatiktekniker).
 • Er gerne bredt teknisk funderet inden for el, mekanik, automatik, hydraulik og pneumatik.
 • Kan fejlfinde og fejlrette på maskiner og udstyr ved nedbrud.
 • Varetager det daglige forebyggende vedligehold, hvor en stor del af rutineopgaverne fremover skal varetages af operatørerne.
 • Kan trives i en virksomhed med en flad og ærlig ledelse.
 • Can DO Attitude.
 • Er udadvendt og har et højt drive, uden at du taber detaljerne og overblikket.
 • Har en struktureret tilgang til opgaveløsningen og har let ved at indgå i samarbejder.

DU TILBYDES
Du tilbydes en nøgleposition i en virksomhed i rivende udvikling. Du vil få et alsidigt og spændende job i en organisation med en uformel tone, hvor vi vægter et godt samarbejde og god kommunikation højt. Du vil få gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og du kommer til at arbejde sammen med ambitiøse, kompetente og dedikerede kolleger.

Du tilbydes ligeledes en attraktiv gage der afspejler dine kvalifikationer samt pension, sundhedsordning og frokostordning. Der er tale om en eksisterende stilling i helt nye flotte omgivelser i Skejby, og du vil få mulighed for selv at sætte præg på og tilrettelægge din hverdag.

DESUDEN TILBYDES DU

 • Service, vedligehold og udvikling af et topmoderne produktionsanlæg.
 • En afvekslende hverdag, hvor du vil indgå i det praktiske vedligehold.
 • Attraktive og fleksible arbejdstider.
 • En god arbejdsplads med en flad ledelseskultur og højt til loftet.
 • En arbejdsplads med gode infrastrukturelle forhold.
 • God løn svarende til dine kvalifikationer.
 • Attraktiv pensionsordning.
 • Et spændende og udfordrende job med stor frihed under ansvar.
 • Et job i en flad organisation med mulighed for at bidrage til udviklingen i teknisk afdeling.
 • Et job med stor berøringsflade, hvor du har stor mulighed for faglig udvikling – især hvis du har drive og mod på at gå med forrest.
 • Et alsidigt job i en spændende projektorienteret virksomhed med nogle af markedets absolut mest automatiserede løsninger.

ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til relevante gældende overenskomst mellem Danske Regioner og forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden vil primært være inden for normal arbejdstid på hverdage, men aften- og weekendarbejde kan forekomme.

Er du interesseret i at få frihed og stort ansvar, arbejde med ”state of the art”-maskiner, få dygtige og  motiverede kollegaer, der arbejder som et godt sammentømret team, så er midtVask et sted for dig. Jobbet ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rigtige kollega.

Rekrutteringen håndteres af Core Competence og skulle du have spørgsmål til stillingen, så kontakt partner René Kjærgaard Dyre på tlf 26 538 757 eller rd@corecompetence.dk.